Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland kommer det sig att Christine eller kanske Christer kommer på sig med att


Några korta texter före måltidsdags





Jag har ibland svårt att besluta mig för,
om jag skall eller inte besluta mig för,
och i så fall...
vad jag skall besluta mig för,
att besluta mig för....

-
En del människor
'sätter aldrig på mikrofonen',
utan bara pratar så man själv
får höja volymen
på hörapparaten, sätta handen för örat...

-
Människor är ibland så hemliga av sig
att även om de haft familj och vänner i åratal,
ingen ännu känner dem 'tillräckligt'...













o




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-31 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP