Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drar ut kontakten

Viljan

 Vill inte mer

Knall fall

Till markens djup

Kryper bara ihop

Fiskar upp sista

Energi

Ladda om tar tid

Försöker få upprättelse

Igen

Ser  inget slut

Sätter i kontakten

Rullar vidare

På livets väg

Lämnar dagen

Fri  och stark




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-29 10:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"När fruktan kommer över mig, sätter jag min förtröstan till dig." Psaltaren 56:4
2022-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP