Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanningens minut

skall jag skratta.
eller gråta nu.
när jag tänker på dig nu.
ditt lidande är slut.
du slipper ha ont o lida.
jag kände ett inre lugn.
när ditt lidande tog slut.
vår syster det här.
har tagit mig hårt.
jag tog hit hela ditt hem.
det har kostat kraft o mod.
jag försöker göra det du ville.
men gråten i kroppen i hjärtat.'
visste inte att det var slutet.
vi träffades tre dar före död.
jag tänker du är på en lång.
lång resa långt långt borta.
jag vet du kommer aldrig tillbaka.
tänk du fick ta hand om alla oss syskon.
när vår mamma dog.
du har tagit stort ansvar ,
nu behöver du vila i frid,
vila i all evighet.
efter alla tunga år.
farväl kära syster.
jag älskar dig.
din syster birgitta29.9.2022+




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-29 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP