Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vansine,

driv mig inte.
till vansinne.
gör inte så .
alla minna dåliga.
sidor kommer fram.
den jag inte.
vill se hos mig själv
säg ingenting .
gör ingenting.
jag är den jag är.
att tänka själv.
ta rätt beslut.
bestämma vill jag,
älska nån.
vill jag vara ensam..
det bestämmer bara jag..
finner jag nån jag älskar .
bestämmer mitt hjärta .
ingen annan-
skrev 22,220222av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-29 13:44



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
jaa - fint funderat - sanningen - eller ?
2022-09-29
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP