Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Spegelbild ~

Sorgligt är det, saker man får se
Jag ser en pojke som slutat att le

Jag ser en pojke som tappat sina svar
Som inte minns sist himlen var klar

Han försöker hitta tillbaka nånstans
Tillbaka till en plats han inte minns
En pojke som hoppas på en chans 
Som han tragiskt tvivlar finns

Spegeln spricker, till verkligheten åter
En ensam pojke, han sitter & gråter

Jag är en pojke som tappat sina svar
Som längst in i glaset ser,
reflektionen av sin far.




Fri vers av Hylack
Läst 117 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-09-29 18:28



Bookmark and Share


  Månfare VIP
Stilrent och sårbart, jag är frälst!
2023-01-12

  Annica Kaufeldt VIP
Så bra skrivet!
2022-09-30

  Larz Gustafsson VIP
Du har tappat ditt ord och din papperslapp
du barfotabarn i livet...
(Ferlin)
2022-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Hylack
Hylack