Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter år av "writers block", kom denna text till mig i september 2022


Blues

Humorn var mitt sätt när jag inte orka med
Alla skulle skratta åt eländet som sved

Skrattet var min flykt få segla vid öppet hav
Kvävde känslor jag inte ville veta av 

En nedstämd stackars joker fick alltid fin respons
Fast bakom stängda dörrar blev guldet snabbt till brons




Bunden vers (Sonett) av Micky
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-29 20:20



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Verkligen slående och gripande! Tänkte på frasen guldet blev till sand… men jag tycker din fras guldet blev till brons var mer talande och metaforiskt… Gillar versens rytm och rim! Flyter naturligt!
2022-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Micky
Micky