Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hösten är här.

hösten med dess gula blad,
du gör mig ledsen o glad.
när jag ut titta.
jag på träden glädje hitta.
hösten du gör mig glad.
fast jag bor i en stad.
finnes tryggheten nära-
alla alla minna kära.
bladen blåser o blåser omkring.
jag vet ingenting.
nu känner sorgen i mitt bröst.
var skall jag få tröst.
i bibelns alla blad.
dom gör mig glad.
får en andlig väg gå.
för att alt om livet förstå.
är nere vid sorgens kant.
det är en stor brant.
vill kliva upp till livet i gen.
var finns du min bäste vän.

jag vill bara gråta.
kände mig nere vid avgrunden.
satte mig skrev den här.
av birgitta skrev 1.10 2022.




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2022-10-01 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP