Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att må bra.

må bra enda stunden.
nästa stunden vara nere i avgrunden.
sjunker längre o längre ner.
jag inget hopp ser.
tankarna sjunker min dag.
orkar jag ta nya tag.
var vill jag få ut,
innan hela mitt liv slut-
vet inte i denna stund.
känner ingen riktig grund.
att stå o se på-
för att alt förstå.
av birgitta skrev 1.10.2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-01 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP