Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljuset från himmelen

ljuset från himmelen igen.
du är min bäste vän.
du lyser o ger råd.
jag känner din kärlek din nåd.
vilken väg skall jag gå.
för att alt förstå.
dagarna rinner o rinner.
hela mitt liv försvinner.
är nere vid botten djup.
är nere vid ett stup.
kliver upp till livets kant.
det är en lång väg en brant.
sorgen kliver mig i tu.
du min syster finns inte nu.
min kraft ur mig försvinner.
hoppas jag en dag jag hoppet vinner.
mörkret ljuset går hand i hand.
nu släcks kärlekens band.
ditt liv är nu slut.
hur skall jag leva stå ut.
sista gången vi sågs du skrattade o log.
efter tre dagar du dog.

av birgitta 1.10.2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2022-10-01 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP