Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto/Tack för idag älskade uggla<3


Schemalagda besök



Major Morgonkrök
anar det värsta
hört bakom stängda dörren
tassande fötter
hans uppmärksamhet kluven
kan matte vara otrogen?
Försökte förklara
det är bara en tillfällig gäst
ägaren klarar inte
medicinering av sin fyrfota vän
matte suckar och tittar på klockan
tre veckor kommer kännas som 30 år














Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2022-10-01 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP