Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Tills döden skjiler oss åt ~

Tills döden skiljer oss åt
Tills våra öden skiljs i gråt
Ett tidsinställt älskande är en sorg
Ett modfällt hjärta i min bröstkorg

Tanken att mista dig gör så ont
Men att ljuset släcks gör oss ändå sunt
För i livet efter ska vi evigt enas
Förlåt mig, om jag försenas




Fri vers av Hylack
Läst 98 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-01 21:36



Bookmark and Share


  Jasmine_S
Sorglig men ändå kärleksfull. Bra skrivet!
2022-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Hylack
Hylack