Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godmorgonkram älskade Uggla


Uppenbarligen har bipolära personer
nedärvda anlag via sina gener
de når högre än himlar av sin makt
en normal person
slår sig till ro med framgången
men den bipoläre fortsätter
och bygger sitt imperium ännu större
bryr sig inte dem som korsat vägen
de mals ner av giganten
framgången det som betyder mest
hörde en intressant diskussion via kanelen
Det diskuterades inte enbart Churchill
Trump utan även Putin




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2022-10-02 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP