Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dunster


skakar av kläderna sotiga dunster
vågbrytaren plöjer fram solen
mellan de grå tornen
som ankrat
på den himmelska åkern

uppror gör vi mot myrstacken
vänder ansiktet mot världen
visar fram det
stegar mot hemlandet
där solen varje dag
bryner våra anletsdrag




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-10-02 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP