Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om alla kunde

skriva med hjärtats bläck
kan vi det inte
har ur sinnet runnit det fina
och livet färgat allt svart
varför ska människor strida
då alla vi dör ändå

Varför föds dessa potentater
som lägger fingrarna på bibeln
och får veto i FN de tillåts
av samfundet som står på lerfötter
fortsätta sin annektering
av Ukrainas mark.

Så länge alla lägger sig på knä
framför diktaturen fortgår allt
Frågan är hur många gravar
har han hunnit gräva
före han själv i mullen skottas ned.





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-02 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP