Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag klokuggla


Det finns en glädje mitt i sorgen
vetskapen vi gjort allt

Det gör ont att veta
misstag kostar människoliv
Den som vet lyssnade ingen på
sorg den Oskyldiga fick lida
och plikta med sitt liv




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-10-02 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP