Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TrollTörnTrappan bidrog med orden vårmorgnar, höstkvällar och söndersaltat. Jag har pusslat till 18 ord. Övriga poeter i stafetten är Chan, Gunwale och Lena Söderkvist.


Årstider. Stafett 63

Vinterdagar
gick jag längs
med ett söndersaltat
promenadstråk och tänkte på

ljumma höstkvällar,
solnedgång,

kyliga vårmorgnar,
soluppgång

och

ljusa, ljuvliga sommarnätter.
















Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-03 08:54



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Att kunna föreställa sig det som inte är! Denna mänskliga förmåga som (nästan) teleporterar oss än hit än dit…
Det sägs att för att uppnå Förundran (modern term) ska man inte gå samma promenadstråk varje gång - men tänk så olika samma platser kan te sig, beroende på årstid, väder, tid på dygnet!
Allt är ständigt nytt.
2022-10-05

  lodjuret/seglare VIP
Presentationsbildintressant kan skrivaren vara, som bondet tillfälligt i Skara, texten värd att läsa är, ej tillkommen i känd sekretär, mest tänkt på som förtjusning här bara...
2022-10-05

    Lena Söderkvist VIP
Som om allt skedde samtidigt, en odyssé på 21 ord. Läckert.
2022-10-03

  TrollTörnTrappan VIP
Spännande hur "söndersaltat" ledde in dig på vinterns väglag - en visserligen mer naturlig association än gröten galet kryddad.

Fin påminnelse hur höst faktiskt kan vara varmare än vår - det glömmer man lätt i mörkret.
2022-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP