Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rysslands provokation är en kriminell handling för världen.

 

"Tidigare CIA-chef: USA skulle förstöra Rysslands trupper om Putin använder kärnvapen i Ukraina.
USA och dess allierade skulle förstöra Rysslands trupper och utrustning i Ukraina och även sänka Svartahavsflottan om Rysslands president Vladimir Putin använder kärnvapen i landet, varnade den tidigare CIA-chefen David Petraeus på söndagen"
" Och du vet, ryssarna uthärdade mer än Napoleon och nazisterna och så vidare. Men jag tror inte att de kommer att klara av att uthärda mer än Europa. Europa kommer att få en hård vinter, det kommer att bli ett mycket lågt flöde av naturgas, men de kommer att komma över det och jag tror inte att de kommer att ge efter i frågan om stöd till Ukraina."

- Om amerikanerna var som du, tror jag att de skulle använda atomvapnet. Du har antecedent, bara att Vladimir Putin är ortodox, han dyrkar den Gode Guden, men din gud är den slant som vi vet tillhör Satan!Jag förstår att amerikanen har självmordstankar, men vill han döda 9 miljarder människor?
Varför vill dessa cretinous amerikaner och tider så mycket krig krig krig...?Låt dem göra det där i Amerika..Lämna oss européer i fred, och om de älskar så mycket skådespelaren-buffoon av Zekenski, låt oss ta honom bror till dem och satte honom i fönstret... De gjorde oss galna med den här nyheten ""om han tryckte på kärnkraftsknappen"". ??? Några galna människor och en och annan, det är dåligt för befolkningen... De stora, resten... men för mycket av dessa amerikaner...

                                                                ***

-Om du inte provocerar honom kommer han inte att göra det, men det är vad du vill misskreditera honom helt, det är målet att starta ett krig, du vill inte ha fred, du skulle hata Europa en hård vinter men nästa år ännu en hård vinter Jag tror inte att Europa kan lida för Amerikas skull.

NATO har skickat en underrättelserapport till medlemsländerna som varnar för "försvinnandet från basen" av den ryska atomubåten K-329 "Belgorod", som bar upp till 6 Poseidon-torpeder - känd som "Apokalypsens Paladin" - Till Repubblica rapporterade".
??USA har aktiverat ett satellitnätverk för att spåra torpederna baserat på temperaturen som torpederna avger när de aktiveras, men kan inte upptäcka dem under vattnet.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-03 10:52



Bookmark and Share


  Koloristen
Kadyrov rules!
2022-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP