Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kändes som jag pratade med min stora syster


sörj mig inte.

sörj mig inte.
i morgon jag kommer aldrig .
aldrig tillbaka till dej.'
jag finns inte i min kropp..
i min själ finns jag.
jag finns i ditt minne.
i ditt hjärta.
jag kommer aldrig .
aldrig försvinna för dig.
för att alla minna kära.
jag kommer alltid finnas .
i ditt o alla minna käras hjärtan.
ni bär mig varje dag i ert hjärta.
i både kärlek o sorg.
du bevisar din kärlek,
för mig syster du gjorde alt.
du har tagit hem hela mitt hem.
det bevisar din kärlek.
jag vet du är ledsen.
du följde mig till slutet.
jag älskar dig.
följ ditt hjärta.
det har du alltid gjort.
älskar dig i livet.
o döden kära syster.
av birgitta3.10 20222




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-03 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP