Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lyckas för det mesta



Det är en konst trampa andra på tårna
Vad jag menar med det?
Jo då vi säger pinsamheter
eller trampar i klaveret
dessvärre även sanningar
för de är synnerligen obekväma
då vi närmar oss det brännbara
Hur vi vet det?
svaret kan variera beroende
på den som läser
Ofta löser sig det om du låtsas det regnar
eller om du skriker ännu högre
varför ska du vara tyst


tack kloka uggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2022-10-03 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP