Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar under en promenad


Landskap

Utmed skärvor av berg
delar jag mitt liv
skikt för skikt
genom årtusenden
inom mig.




Fri vers av Margit Grell
Läst 102 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-10-03 21:33



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Djupt och vackert
2022-11-05

  Lars Hedlin
Starkt
2022-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell