Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mönstret



Skrämmande summering
vid dagens slut
Medvetet avdrag på livsuppehållande föda
enbart kemisk substans
Det börjar med hallucinationer
Ångesten botas med piller
plågar levande gör doktor Mengele
längs vägen mot humanistiska mord

Ålder handikapp börd kompetens
allt har betydelse hur du behandlas
under livets olika skiften
Allas lika värde visar på skrämmande
intolerans


Rapport från
Mellan vita lakan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-10-03 22:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
förskräckligt Pe hela resan.
2022-11-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP