Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Pappersklädnad


På en galge hänger den
klänningen från förr
då var den inte som idag
skör som sévresporslin
där det går ana blodets färg
genom de tunna trådarna
även höra hjärtats tunga slag
från björnen
där han sover i botten
på en tjärn
i vila



Rapport från
Mellan vita lakan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-04 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP