Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen tack

alla härliga människor som applåderar
mina ord trots de är obekväma
med tanke på maktens boningar inte gillar
någon som pekar på orättvisorna
som sker mot dem
som fråntagits sin röst
men de som har den glömmer gärna
att de själva en dag kan drabbas

Tack ännu en gång






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2022-10-04 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP