Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


De öppna händerna



Ännu en dag med möjligheter
trots vi vet om att den kan vara kantad
med sorgflor
måste vi möta den med blottad panna
och tacksam ta emot dropparna
sorg och glädje fyller våra krus
allt beror på hur vi dricker
det är ju så sorgen går inte amortera
som ett lån
och bli fri från då vi löst skulden

den kan finnas i det fördolda
men det är väl så meningen
vi lär oss

förlåta oss själva och andra



Rapport från
Mellan vita lakan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-10-05 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP