Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tro på sig själv.

att bara tro-
tvivlar jag på mig.
då rasar alt samman.
då blir det bara misslyckanden.
bara tro tro.
aldrig tvivla på alt.
morgondagen löser alt.
då är du fri fri.
från det gamla.
då kommer det nya problem.
så är mitt liv-
av birgitta 6.10 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-06 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP