Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag duger som jag är


är 6 barns mor,
farmor mormor o.sv-
jag har gått igenom fått barn.
misslyckas med kärleken.
vissa dagar känns svart.
visa dagar ljusa,'
söker bara efter lugnet.
.att hitta sig själv.
nu är minna barn stora.
.nu har jag friheten,
att göra vad jag vill.
dagarna går rinner.
snart är livet slut.
har gått igenom kriser
vad finns de nu.
ja morgon dagen finns.
kanske ljuset åter.
lyser för mig
det har tagit mig kraft när min syster ,
åkt ut o in på sjukhus i 5 år.
nu har hon äntligen fått frid.
nu slipper hon lida,
nu måste jag hitta tillbaka till mej själv.
av birgitta 6.10 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-10-06 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP