Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Positiva tankar klokuggla


Att förklara för lejonet vad som hänt
då hon kommit hem
efter sommaren på annan ort
var det tyngsta på länge jag gjort
Misstag av vården går inte blunda för
de efterlevande får skrapa upp spillrorna
efter bristerna.
Att tänka på allt fint och spännande Damen gjort
hjälper litet men bilden på den
som ligger i sängen är svår radera bort




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-10-08 04:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP