Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Det är i nöden


då alla broar brunnit upp
och röken stiger från slagfälten
Det är då vännerna dyker upp
då skeppet strandat på klipporna
och sjömännen räddas av under
Det känns bra med vänner
som bryr sig då växer vi ur skorna





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-10-08 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP