Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppmärksamma texter vindstilla.

tack till alla som gillade vindstilla.
skrev den till min syster,
som dog 8.92022.
hennes son dog 13,5,2022.
jag skriver det här är min terapi.
jag skriver för att dela med mig av mitt liv.
lovade mig själv at aldrig må lika dåligt.
jag gjorde när mi ena son dog inte ens 23 år.
ingen kunde nå mig jag var nere i botten.
det var fåglarnas kvittrande .
som tog mig tillbaka till livet.
spelade musik hela nätterna.'
det var på jobbet dom tittade in i mina ögon pratade.
jag återvände till livet.
sen när min andre son dog,
mitt 5 barn dog lovade jag mig själv att aldrig må lik a dåligt.
tappa kontrollen av sig själv.
nu är jag där igen min syster hennes son.
men mister man en i släkten det har kommit många nya små liv.
väntar på min son sons lilla dotter föds till julen.
sorg o glädje hand i hand.-
lycka min minsta son o mitt bar barn är nästan lika gamla-
hälsningar birgitta skrev i dag 8.10.2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-08 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP