Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dangerous Senryu


Märkligt nog någon
lyckas då alltid trycka
på rätta knappen




Bunden vers (Tanka) av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-10-09 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP