Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Trasigt


för det trasiga ska bli helt
fordras varsamma fingrar
för att avlägsna
det hemkokade klibbet
Därefter kontaktlim


Anm.
Vi rensar ut bland Damens prylar
funnit hon tappat många saker
och de går inte skänka vidare
Vad gör en skavank
då tingen till mig talar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-10-09 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP