Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stenen vid minneslunden.

kära bror saknaden.
är stor.
som i mitt hjärta bor.
du for till himmelen 2016.
samma år jag fick stroke.
15januari2016.
jag kunde inte följa din stig.
bara dina sista dagar.
tog din hand farväl .
dagen före du dog.
det var jobbigt saknaden efter dig.
sen fick jag lära mig se ock gå igen.
jag fick kämpa annars kunde jag inte ha.
minna katter o hund kvar.
nu kära bror nu är vår stora syster död.
vår syster britt.marie förlamad,
kan ej prata ej gå hon sitter i sin rullstol varje dag,
kämpa kämpa varje dag.
nu har jag slängt minna kryckor.
nu skiter jag gå ta blodprover.
skiter i sjukgymnastiken
orkar inte med alt inom vården.
det får gå som det går har tagit bort flera mediciner
nu har jag mått bättre vet att vår syster ej
behöver lida längre.
vågade knappt svara i telefon,..
väntade på hennes sista timmar .
kära bror döden kan nästan döda ens hjärta.
kära lille bror vila i frid.
av din syster birgitta.
skrev 8.9.10 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-09 16:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint skrivet om något så sorgligt.
2022-10-17
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP