Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håll mig kvar.

alla livets dar.
innan jag hamnat i en grav.
luften ramlar ur mig.
kära syster saknar dig.
sorgen brinner i min kropp-
finnes det nån framtid hopp.
vile ge dig tröst.
tyckte hörde din röst.
gick in i rummet o titta.
alla dina saker hitta.
känns som jag gick i tu.
kära syster älskar dig nu.
mörka dagar kommer o går-
jag inget om livet förstår.
sista gången höll din hand.
mellan dig och mig kärlekens band.
i dag en månad gått.
att du är död ej förstått.
i mitt hjärta hopplösheten brinner.
din min kärleken till himmelen brinner.
du har alltid varit mitt stöd.
nu är du syster död.
varför av birgitta 8.10 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-09 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP