Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


mellan dal och topp klokuggla<3



har fått gjort en del, det jag tänkte
fastän oron i ögat blänkte
larmet kom från boendet
Damen fången i ångestens band
tai avlöste Åskmolnet
håller hennes hand





Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-10-09 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP