Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


skör som glas


Sårbarheten är stark, hoppet
styrkan starkare

I dvala vilar själen
fäst vid den sköra tråden
mellan himmel och jord, inte störa
bara vara nära
ett mirakel den ömtåliga svävar flyter
som andeväsen bland molnen
ett andetag och tråden brister
själen flyr jorden
Vi tänder våra ljus
för leda henne vägen hem



Rapport från
Mellan vita lakan






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2022-10-09 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP