Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar på promenad genom höstlig småstad.


Närhet

På höger sida kyrkogården
på vänster sida barnbördshuset
däremellan livets stig.




Fri vers av Margit Grell
Läst 121 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-10-09 22:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbar text
2022-11-01

  Kungskobran VIP
Fint.
tänker på busslinjen i Halmstad som gick mellan Kärleken- Lasarettet - Kyrkogården
2022-10-10

  Sparvögat VIP
Livet~glädjen och sorgen~så
fint tecknat…
2022-10-10

  Marita Ohlquist VIP
Tänk att tre rader kan berätta så mycket.
2022-10-10

  Kajan VIP
En skarp skiss , som vinner styrka ur det koncentrerade.
2022-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell