Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur det karga


Där vind går hårdast fram
föds vår största ömhet varm
ord växer okuvliga och tunga
sjunger starkt med hjärta och lunga

Allt som gror över åkerns magra rygg
grönskar vackrast när det fötts
ur skratt och tårar
och drömmar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-10-10 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP