Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tro...

Rimfrost på rutan.
Höstnatten krackelerar.
Drömmar väcks till liv.




Bunden vers (Haiku) av dagsafari.se
Läst 79 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-10 11:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
2022-10-10
  > Nästa text
< Föregående

dagsafari.se
dagsafari.se