Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Uppställda på led


står vi med vattenkammat hår
benan exakt på millimeter
skulle vi falla i sömn
då faller vi rakt i drickat
lutar vi åt endera väderstreck
i pannan får då generalen
stränga veck
Vi soldater har det inte lätt
med vett och etikett




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-10-10 12:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
alltså rolig både i bild och text

Latte alltså den katten :D
2022-11-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP