Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Salongslejonet


Såg idag höstlövens virvlande dans
utefter stadens gator
och under parkens träd
låg en tjock matta av guld och rött
till natten övertygad om
hoppar lejonet ned från Vintergatan
och landar på jorden
sträcker ut sig nära den lövahög
som brinner i rött

för värma tassarna över branden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2022-10-10 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP