Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Resande



Vadade bland skrattande solar
de klängde fast på benen
blev stående länge och lyssnade
till deras fnittrande röst
och andades ut dimmorna
Mäktigt är det gåtfulla livet
De berättade att de tillhör resandefolket
och de hade färdats långväga
före de samlades i ringdans
över gräset
De talade ett nästan utdött språk
och berättade de märkligaste ting
häpnade och gömde orden
i mitt bröst





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-10-10 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP