Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägvisaren



var inte förvånad kloka uggla
då jag inte lockas av stekta sparvar
inga pekfingrar ändrar inriktning
under månaderna vi försökte
uppfylla Damens drömmar
förlorade vi nästan våra
nu är jag schemalagd för hinna det viktiga
före vintern anländer med släde

hoppet att jag håller måttet idag






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-11 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP