Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Saknar ord för mig



Den sista tiden ska vi vända
på varje skärv
lägga de vita för sig
och törsten där ska vi släcka
Varje förtjänar vad den får
räknar inte herden in sina får
skiljer dem från getterna
De andra lägger vi
i en omärkt grav
där kvävas de ska
av den egna svärtan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-11 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP