Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

farmor


när solen visar sig alstras värme

när ett frö planteras i jord, saknas vatten

när ett äpple faller från sitt träd, lämnar det sin mor

när dagen går mot sitt slut vaknar månen igen



när hungern plågar, är magen mättad med bröd

när tron på Gud lider, erbjuds bibeln

när sjukdomen slår till, lyser ett hopp för hälsan

med min barndom i din famn lever du för alltid
änglar tar din hand och går försiktigt med dig in i ljuset.

bortom de höga bergen

genom gröna ängar

och över de djupa hav

din hand vinkar adjö

tillsammans delas minnena

och saknaden





Bunden vers av Julio VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2022-10-11 11:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Wow!
2023-09-11

  karenina VIP
Vilka fina ord om en älskad farmor
2023-08-23

  Elaine.S VIP
Väldigt fina och ömma farmorsord.
2023-08-20

  Susen VIP
Vackert, ömt och nära. Din dikt berör
2023-07-04

  Eva Langrath VIP
Berörande vacker dikt.
2023-06-12

  Maiah VIP
Så vackert! Älskar ” med min barndom i din famn lever du för alltid)
2022-10-15

  Solweig Jansson VIP
Berörande !
2022-10-14

  Cadena
Så vacker!
2022-10-14

  ßluie VIP
Fin.
2022-10-13

  Angélica Kloberg VIP
Känner innerligheten, saknaden men också kärleken till en älskad farmor i din text!
2022-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP