Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RÄTTFÄRDIGHETENS SOL

Rättfärdighetens sol gick upp

med läkedom

Förvandlade min ynkedom

till rikedom

Full fart med buss på E 16

mot Sandviken

Där blev jag vidrörd utav

all trösts Gud - igen!

 

LARZ GUSTAFSSON 11/10 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-10-11 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP