Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Karusellen


Flydde fältet för annat uppdrag
lämnade den sista städningen
i djurskyddsföreningens händer
Nessan gillar inte vara ensam flera timmar
då ska vi två mysa i tevesoffan
Smaska godis och frukt
tills matte och husse kommer tillbaka.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-12 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP