Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄR EN LEJONHANE LÄGGER SIG NED

När en lejonhane lägger sig ned

för att vila

vilar han i flockens trygghet 

och dess hägn

När en lejonhane lägger sig ned

för att vila

oavsett om det är solsken

eller regn

Det är underbart att se

denna förtröstan

Han är omgiven av sina egna då

När en lejonhane lägger sig ned

för att vila

accepterar flocken

att han har det så

 

 

LARZ GUSTAFSSON 12/10 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-10-12 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP