Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Långgrunt


Vinden viner kall
luftar clownens kläder
varifrån kommer de
samvetets röst kvävdes
under askan
Kain insåg för sent
det nesliga mordet
går inte tvätta bort
även Bibeln skrev
Var det meningen
prövningen
människan förlorade
därmed Paradiset
och Gud övergav
sin avbild





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2022-10-12 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP