Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På trappan


Aldrig trodde jag
aldrig trodde jag skulle överleva
så många slag
ur brunnen tittar jag
tittar jag mot stjärnorna
frågar dem om meningen
vad gjorde jag
vad gjorde jag för fel?
brydde jag mig för mycket
glömde jag mig själv utanför
för andra
glömde jag mig själv

på trappan?






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2022-10-12 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP