Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för idag klokuggla<3


Förstenad


Vi som fångades av anblicken
den höga ansiktsfärgen
undrade först om stenstoden
drabbats av kramp
eller var en kollaps annalkande
plötsligt tändes ett ljus
då han pekade på den högra axeln
och flämtade
dags att operera om den
efter kondoleanser fortsatte
vi hjärtlösa skvalpa vidare
i snälltågsfart runt i bassängen






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-10-12 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP